Definitive Guide romanya vizesi için

Wiki Article

Hekim, Avukat ve Eczacılar derunin Turistik Romanya vizesi Romanya’ya ticari vize vira etmek midein antetli kağıdına kaşeli ve imza yetkisi aracılığıyla imzalanmış olan, Romanya baş konsolosluğuna hitaben hatlmış ara sınav dilek...Detaylı Selen

Bordo pasaport dışında resmi pasaportlara sahip olanların vizeden muafiyetleri bulunmaktadır. Ancak bordo geçişlik ile kellevurularını uzun veya kısaltarak mevkut olarak yapacaklar için Vize Ofisi olarak telefon yahut mail üzerinden payanda olmaya devam ediyoruz.

Romanya Vizesi talebinde bulunan bireylerin çdüzenıştığı alım veya firmadan; şirket sahibi veya ortaklarının Resmi Ceride’de yayınlanan ve şirketin ortaklarının, adresinin, unvanının, etkinlik alanlarının ve muhabere yayınlarının bulunmuş olduğu Ticari sicil gazetesi sayfasının fotokopisi gereklidir.

Bu hususta yapmanız gereken profesyonel bir firmadan yardım alarak Romanya vizesi saksıvurunuzu yapmanız gerekmektedir. Sizin adınıza lazım evrakları düzenleyip konsolosluğa iletip çıkacak problemlerın da önüne geçmiş oluyoruz.

Pasaport: Ara sınav bitişinden sonra en az 6 kamer geçerliliği ve en az mutlaka 2 boş sayfası mevcut, kimlikle aynı bilgileri ihtiva fail bir pasaport sunulmalıdır.

Türkiye ve Romanya Devleti beyninde meydana getirilen konvansiyon gereği; Hususi, Ihtimam ve Diplomatik geçişlik sahipleri vizeden muaf olarak seyahatlerini gerçekleştirebilmektedir.

İşte Romanya Ara sınav meselelemleri konusunda profesyonel takviye sağlayan Yedi Vize Turizm, bu konuda tercih edilebilecek muteber bir bulunak olup; Romanya vizesi kullanmak isteyenlere detaylı veri verip süreci en hayır şekilde yönetmektedir.

Schengen Vizesi ile Romanya topraklarında dü farklı şekilde kalabilirsiniz. Bunlardan ilki süresi 5 devir olarak sınırlı olan transit vizesi ara buluculığı ile Romanya’da bulunmaktır.

Bir dahaki sefere değerlendirme yapmış olduğumda kullanılmak üzere girişimı, e-posta adresimi ve web şehir adresimi bu tarayıcıevet kaydet. You need to agree with the terms to proceed

Hırvatistan, Bulgaristan, Kıbrıs’ın size verdiği herhangi bir ara sınav ya da oturum izni olması da vizeden muaf meblağ.

Eş Çocuk Torun 36 Taraf ve Gün Durum Gün 37 İmza (Reşit olmayanlar / temyiz kuvveti bulunmayanlar midein, vasinin/ kanuni vasilik hakkı olan kişinin imzası) Vize esasvurumun reddedilmesi yerinde, ara sınav referans ücretinin iade edilmediğini biliyor ve onaylama ediyorum. Zemin Tarih

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere adımı, e-posta adresimi ve web kent adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Sponsorun patron olması yerinde sponsor yazısını konsolosluğa hitaben hazırlaması ve şirketin antetli kağıdına romanya vizesi yazması gerekmektedir.

Romanya Konsolosluğu çıbanvurunuzu el işi aldıktan sonra dosyanızın durumu Yedi Vize Gezim yetkilileri tarafından derneşik olarak izlem edilir ve sorgulanır. Saksıvurunuz ile dayalı yaşanan bütün vürutmeler size ânında bildirilir.

Report this wiki page