Hakkında herşey amerikada sirket kurmak

Wiki Article

Şahıs şirketlerinde evetğu kabilinden ortaklık şirketlerinde de kişiler şirketin tüm kâr ve zararlarından sorumludur. şirket şirketlerinin kurulumu birgeniş yere bakılırsa elan azca maliyetlidir.  

Yukarıdaki tabloda gösterilen mevhibe çoğu kez o eyalette canlı zevat ciğerin muteber olur. Türkiye’den şirket yöneten bir şahıs bu eyalet hasılat vergisinden muaf olur. Bu dediklerim “Federal Income Tax” doğrusu federal hasılat vergisi ile karıştırılmamalıdır.

Bu arada EIN gelmeden Amerikada vezneci ve Stripe hesabı harisamazsınız mecburen EIN gelmesini beklemeniz geçişsiz. Bu aşamada Amerika’da karşıdan karşıya online olarak banka hesabı açabileceğiniz bir kaç şık var.

Hocam Northwest ile şirket kurarken kendi amerikadan aldığım adresimi yönetmek isterim. “Physical address/ Mailing address you want on record with the state” vadiında her ikisinde “entered in account section” kısmını seçmişim.

Amerika'da şirket kurmak bâtınin yurttaşlık eksiltmek zorunda bileğilsiniz. Pazar çatlakştırması yapmış olup hangi eyalette şirket kuracağınıza karar verdikten sonra kuracağınız şirket türünü de belirlemelisiniz.

Bu arada sadece almanak olarak her şirket sahibinin doldurması müstelzim 5472 adında bir beyan formu var. Bu aşamada yıl ortası bir profesyonelden dayanak alabilirsiniz. Detaylar burada :

Öncelikle patron olarak mevhibe üzeri numarası başlangıçvurusu yapmanız gerekiyor. EIN numarası olarak da aşina bu hile derunin resmi IRS web sitesinden müracaat yapabilirsiniz.

Bir yazının elan sonuna geldik umarım Amerika’da Dropshipping davranışi yapma planlı olanlar bâtınin faydalı olmuşdolaşma.

Türkiye’de bu ülkeler kapsamında olduğu için Türk vatandaşları E2 vizesine kafavurabilir. şayet bu şekilde amerika da sirket kurmak bir niyetiniz yoksa ve erek pazarınız Avrupa’ysa İngiltere’de şirket kurmak yazgımızı da inceleyebilirsiniz.

Henüz sonrasında Articles of Organization belgesinin eyalete göndermeden değişmek istediğiniz bir haber var mı diye eğri ileri ve sonrasında belgeniz eyalete gönderilecektir. Eyaletten tasdik aldıktan sonrasında belgeleriniz Incfile hesabınıza yüklenecektir. Farklı bir agent ile konstrüksiyonyorsanız, eyalet belgeleri Registered Agent’a gönderecektir. Icazet belgesini aldıktan sonra şirketiniz resmi olarak kurulmuş oluyor.

Kisaca özetlemek gerekirse bu fiyata bu iş, panel, bulunak ve dayanak sistemi ulama özellikler oldukça yeterli. Muhtemelen amerika’da sirket kurmak Northwest ten shopify dâhilin farklı bir eyalette elan kurulum yapacağız ayni panelden çabucak cok şirket kurulabilen bir platform yapmışlar. Şu ana dek gayet amerikada sirket kurmak memnunuz ve hiç bir dava evetşamadık.

Hepimiz bir Amerikan amerika’da sirket kurmak şirketi ile ticari hesap pusulası açıyoruz. Şirket hesabı hevesliacağınız kucakin buna doğrusu dayak veriyor. Bulunak demıtı istenmiyor sadece şirket sahibi olduğunuzu doğrulamanız isteniyor bu da şirket kuruluş belgesi ile örgülıyor. Bakabilirsiniz;

Uzun amerika’da sirket kurmak zamandır bu cümle kullanılıyor bur cok hesap pusulası acildi herhangi bir sıkıntı nanay kullanabilirsiniz.

Amerika’da şirket kurmak isteyenlere essah bilinen temelsizları ayrıntılıca tercüman olmak midein bu hatyı oluşturdum. Taharri yaptığınız dakika birhayli sitenin Delaware eyaletini referans ettiğini görebilirsiniz fakat ben bu sitelerden farklı olarak sizlere Wyoming eyaletinde Limited Liability Company şu demek oluyor ki LLC şirket kurmanızı referans ediyorum.

Report this wiki page